Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Alvor on läntisen Algarven alueen viehättävä helmi. Vanhan kalastajakylä mukulakivikatuineen ja valkeaksimaalattuine taloineen huokuu mennen ajan charmia.

Elämä rullaa täällä hiljaisella tahdilla ja Alvor on täydellinen lomakohde sinulle, joka kaipaat pois stressaavasta ja kiireisestä arjesta.

Uimista ja rantaelämää

Alvorissa sijaitsee yksi Algarven kauneimmista rannoista, nimeltään Praia de Alvor. Pienempiä poukamia riitää rantaviivassa lukuisia - saatat löytää pulahduspaikaksesi aivan ikioman pikkurannan, jossa ei ole ketään muuta. 

Ravintoloita ja iltahupia

Alvorin satamassa sinua odottaa useampi kala- ja äyriäisravintola. Nauti terassitarjoilusta ja maistuvasta ruoasta, joka on valmistettu tuoreeltaan päivän saaliista. Samalla voit katsella sataman vilinää. Iltaelämä ei Alvorissa ole kovin eloisaa, se rajoittuu tunnelmallisiin hetkiin ravintolassa ja yömyssyn äärellä, vilkkaampaa menoa kaipaavat löytävät haluamansa Portimãon ja Praia da Rochan diskoista ja yökerhoista.

Nähtävää ja retkiä

Algarven rannikolla on paljon nähtävää. Vuokraa auto ja kiertele omatoimisesti tai lähde mukaan suomeksi opastetuille retkillemme - saat lomastasi enemmän irti!

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.