Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9.00-17.00.

Las Palmas

Legendaarinen Las Palmas on ohjelmassamme omatoimikohteena, Playa del Inglesin oppaamme on tavattavissa puhelimitse. Kaupungin arkkitehtuuri hämmästyttää matkailijaa värikkäällä ilmeellään, jossa yhdistyvät monien mantereiden vaikutteet. Kaupunki tarjoaa matkailijalle monipuolisia kulttuurielämyksiä, hienoja hiekkarantoja, hilpeää yöelämää ja makunautintoja vailla vertaa.

Las Palmas on todellinen lomakaupunkien klassikko, josta on jopa tehty oma laulukin. Las Palmasissa voi yhdistää mukavasti kaupunki- ja rantaloman. Auringosta ja uimisesta nautitaan kuuluisalla Las Canterasin rannalla, jota reunustaa vilkas rantakatu terasseineen, ravintoloineen ja kauppoineen.

Kaupungin sydän on sen vanhakaupunki Vegueta, jonka sokkeloisten kujien varrelta löytyvät mielenkiintoiset museot, lukuisat pikku putiikit ja vaikuttavat historialliset rakennukset. Kaupungin elämää on kiehtova seurata katukahvilassa istuen ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttien.

Vanhankaupungin perinteisistä maisemista voi sulavasti siirtyä modernin kanarialaiskaupungin vilinään. Las Palmas tarjoaa parastaan niin shoppailijoille kuin kulinaristeillekin. Kulttuurin ystäviäkään ei ole unohdettu. Lukuisat konsertit ja erilaiset tapahtumat pitävät siitä huolen. 

Omatoiminen tutustuminen Las Palmasiin on helppoa. Molemmat hotellimme sijaitsevat hyvällä paikalla keskustassa, aivan uimarannan ja palvelujen läheisyydessä.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.