Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Jos haluat lomaltasi varmaa aurinkoa, huoletonta All inclusive -lomaa, tasokasta palvelua ja rannan läheisyyttä, on Hurghada sinulle nappivalinta.

Alueen perheystävälliset hotellit tarjoavat erinomaisia allasalueita, vesipuistoja ja tilavia huoneita. Jos kaipaat nähtävyyksiä, voit vierailla Luxorissa Kuninkaiden laaksossa tai ikuisilla Gizan pyramideilla Kairon lähettyvillä. 

Hurghada on lomaa parhaimmillaan

Vasta pari vuosikymmentä vuotta sitten Hurghada oli vain pieni kalastajakylä Punaisen meren rannalla, mutta kun sukeltajat keksivät  meren pohjaa koristavat koralliriutat ja ikivanhat laivanhylyt, paikka alkoi kiinnostaa matkailijoita. Tänän päivänä Hurghada on Egyptin suosituimpia rantalomakohteita,  kukoistava lomapaikka täynnä upeita hotelleja, upeaa auringonpaistetta ja aitoa vieraanvaraisuutta. Egyptiläinen keittiö tarjoaa myös jännittävän yhdistelmän turkkilaisia, libanonilaisia ja kreikkalaisia makuja. Matkavekka vie sinut Hurghadaan suoraan maakuntakentiltä ja huikeasta hotellivalikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Tutustu myös runsaaseen retkitarjontaamme.

Matkavinkkejä Hurghadaan

Sukeltaminen Punaisessameressä sekä nähtävyydet Luxorissa ja Kairossa kuuluvat useimpien listaan Hurghadan-lomalla. Kuninkaiden laakso on saavutettavissa päiväretkellä, samoin kuin Kairo ja Gizan pyramidit. 

Hurghadan monipuolinen alue

Hurghada tavataan jatkaa kolmeen alueeseen: El Dahariin, Sakkalaan ja uuteen Hurghadaan. Vanha kylä pohjoisessa, El Dahar ja hotelleitamme lähinnä etelässä sijaitseva Sakkala ovat keskuksia, joissa näkee kaupunkimaista egyptiläistä elämää. Kaupungin palvelut ovat monipuoliset; kauppoja, kahviloita ja ravintoloita on moneen lähtöön. Kauppaa käydään sydämellä ja etenkin El Daharin soukissa pääset kokeilemaan aitoa egyptiläistä kaupankäyntiä minttuteetarjoiluineen ja tiukkoine tinkimisineen. Iltamarkkinoilla tavaraa on edullisetsi tarjolla aina hedelmistä mattoihin, vesipiipuista kenkiin.

Sakkalan keskustasta Steigenberger-hotellille johtavan promenadin liikkeissä ja ravintoloissa tunnelma on kansainvälisempi. Erilainen, jopa ylellinen Hurghada avautuu mahtijahtien reunustamassa Marinassa – alueen tyylikkäät putiikit, etniset ravintolat ja nuorekkaat baarit houkuttelevat poikkeamaan.

Uuden Hurghadan alue koostuu suurista hotelliresorteista, jotka ovat todellisia lomaparatiiseja ja asiakkaiden viihtyvyyteen on todella satsattu. Hotellien palvelut kattavat melkein kaiken eikä niistä halutessaan ole pakko lähteä loman aikana minnekään.

Arvostatpa lomallasi siis kulttuurihistoriaa, sukellusmahdollisuuksia tai vain silkkaa joutenoloa, tarjoaa Hurghada niitä kaikkea mielin määrin.

Tervetuloa monien tunnelmien Hurghadaan!


Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.