Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Hurghada

Punaisenmeren rannalla sijaitseva Hurghada on Egyptin suosituimpia rantalomakohteita. Täällä voi keskittyä nauttimaan auringosta, merestä, hiekasta ja hotellin hyvästä palvelusta.

Pari vuosikymmentä sitten Hurghada oli pieni kalastajakylä, josta on enää vähän jäljellä. Sukeltajien keksittyä meren pohjaa koristavat koralliriutat ja ikivanhat laivanhylyt, Hurghada alkoi muuttua voimakkaasti matkailun myötä. Nykyään Hurghadan alue muodostuu monesta kohteesta. Vanha kylä El Dahar ja hotelleitamme lähinnä sijaitseva Sakkala ovat keskuksia, joissa näkee kaupunkimaista egyptiläistä elämää.

Kaupungin palvelut ovat monipuoliset, kauppoja, kahviloita ja ravintoloita on moneen lähtöön. Kauppaa käydään sydämellä ja etenkin El Daharin soukissa pääset kokeilemaan aitoa egyptiläistä kaupankäyntiä minttuteetarjoiluineen ja tiukkoine tinkimisineen. Sakkalan keskustasta Steigenberger-hotellille johtavan promenadin liikkeissä ja ravintoloissa tunnelma on kansainvälisempi. Erilainen, jopa ylellinen Hurghada avautuu uudistetussa, mahtijahtien reunustamassa Marinassa – alueen tyylikkäät putiikit, etniset ravintolat ja nuorekkaat baarit houkuttelevat poikkeamaan. Tervetuloa monien tunnelmien Hurghadaan!

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.