Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9.00-17.00.

Fuencaliente

Fuencaliente sijaitsee La Palman eteläisimmässä kärjessä, jossa näköalat Atlantin valtameren maininkeihin ovat sykähdyttävät.

Vehreät vuorenrinteet ja pieni, pittoreski Los Canarioksen vuoristokylä liidunvalkeine 1800-luvun rakennuksineen muodostavat Fuencalienten sydämen eteläisellä La Palmalla. Ajomatka tänne saaren lentokentältä vie noin 45 minuuttia. Matkalla näkyy kirkkaalla ilmalla Gomeran saari sekä San Antonion tulivuorialue, jonka kivettyneet laavavirrat vuodelta 1971 viettävät kohti merta.

Fuencaliente sopii perheille ja muille lomailijoille, jotka viihtyvät luonnonkauniissa ympäristössä, hotellin runsaiden palveluiden äärellä.

Aurinkovarmin osa La Palmaa 
Saaren eteläkärki Fuencalientessa saa osakseen eniten aurinkoisia tunteja, sillä rinteinen maasto muodostaa paitsi luonnollisen tuulensuojan myös pitää pilvet loitommalla.  Molemmat eteläiset tulivuoret, San Antonio ja Teneguía, ovat Kanariansaarten vanhimpia ja houkuttelevat tulijoita tutustumaan maastoon. Täällä patikoidaan kraatterien kuumaisissa maisemissa. Vulkaaninen maaperä on hedelmällistä, kauniit viini- ja banaaniviljelykset kukoistavat. Kannattaa tutustua myös paikallisiin viineihin.

All inclusive -lomaa
Pienen matkan päässä Fuencalienten kylästä sijaitsee saaren paras lomapaikka Hotelli La Palma Princess. Se tarjoaa merenläheisyyttä, lämmitettyjä uima-altaita ja onpa hotellin pihalle tehty jopa oma hiekkaranta. Voit rentoutua spassa, pelata tennistä tai vain löhöillä yhdessä monista aurinkoterasseista. Vietä huoletonta All inclusive -lomaa!

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.