Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9.00-17.00.

Los Cancajos

Los Cancajos on La Palman lomakohteista suosituin ja vilkkain, mutta ei kooltaan silti kovinkaan suuri. Se sijaitsee erinomaisesti vain noin viiden kilometrin päässä saaren värikkäästä pääkaupungista Santa Cruzista. Täällä voit valita useasta hotellistamme rantakadun ja uimarannan lähettyvillä.

Saaren parhaat rannat
La Palman tärkein rantakohde Los Cancajos tarjoaa mukavan valikoiman hotelleja, jotka kaikki asettuvat lähelle rantaa.  Itse ranta on pitkä tumma laavahiekkaranta. Palmujen reunustamaa rantakatua pitkin voit tehdä mukavia kävelyretkiä tai istuskella kahviloiden ulkoterasseilla katselemassa ihmisiä ja merimaisemaa. Iltaisin väki kokoontuu tänne syömään ja viihtymään.

Santa Cruz de la Palma
Saaren charmikas pääkaupunki Santa Cruz de la Palma sijaitsee kätevästi lähellä. Kaupungin keskustaan noin viiden kilometrin päähän pääset nopeasti paikallisbussilla tai taksilla. Kaupungin pastelliväriset talot kauniine julkisivuineen ja puustaveistettyine parvekkeineen ovat peräisin 1500-luvulta - onpa kaupunkia syystä kehuttu koko Kanariansaarten kauneimmaksi. Täällä on myös historiallista nähtävää ja mahdollisuus tehdä ostoksia.

Espanjan parasta kahvia
Pääkaupungin ytimessä kannattaa piipahtaa kauniissa ja arvostetussa kahvilassa nimeltä El Café de Don Manuel. Vuonna 2015 kahvilan omistaja pokkasi maan parhaan baristan palkinnon ja hänen espressoaan kehutaan jopa Espanjan parhaaksi.

Vaella luonnossa
Saaren yksi suosituista vaellusreiteistä lähtee huoneistohotellimme Las Olasin lähettyviltä. La Palman vetovoima piilee juuri sen monimuotoisessa luonnossa ja siksi se on ihanteellinen vaelluskohde. Täällä kohtaat subtrooppista laakerimetsää, solisevia puroja, tasankojen banaani- ja papaijaviljelmiä sekä korkeita tulivuorenhuippuja.

Vuokraa auto ja näe enemmän
Los Cancajos on hyvä tukikohta saaren kiertelyyn omatoimisemmin. Mutkaiset, kapeat tiet johdattavat halki upeiden maisemien ja näköalojen.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.