Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Rethymnon on nuorekas yliopistokaupunki, joka elää iloisesti tätä päivää. Vieraalla riittää tutkittavaa vilkkaiden kujien käsityöläispajoissa, leipomoissa ja tavernoissa.

Rethymnon on nuorekas yliopistokaupunki, joka elää iloisesti tätä päivää. Aivan kaupungin sydämestä alkaa 10 km pitkä hiekkaranta, jota huuhtovat Kreetanmeren kristallinkirkkaat aallot. Vanha satama, linnoitus ja vanhakaupunki kapeine kujineen ovat hyvin säilyneitä muistoja venetsialaiselta ajalta. Vieraalla riittää tutkittavaa käsityöläispajoissa, leipomoissa ja tavernoissa sekä moderneissa pikkuputiikeissa.

Kreetalla sai alkunsa Euroopan ensimmäinen, tarunomaisen kuningas Minoksen mukaan minolaisuudeksi kutsuttu korkeakulttuuri. Tarina kertoo, että Minos rakennutti tänäkin päivänä Kreetan komeimpiin nähtävyyksiin kuuluvan Knossoksen labyrinttipalatsin piilopaikaksi häränpäiselle hirviöpojalleen Minotaurukselle. Nykymatkailijakaan ei voi olla törmäämättä ikivanhaan kulttuuriin ja sen synnyttämien tuhansien myyttien kiehtovaan kokonaisuuteen. Kreetalla mennyt on yhä läsnä.Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.