Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Marbella – Costa del Solin upeimpia alueita

Marbella on Espanjan Aurinkorannikon kuuluisimpia ja tunnetuimpia lomakohteita. Täältä löydät aidon andalusialaisen ilmapiirin ja viehättävän vanhankaupungin, mutta myös moderneja korkeatasoisia hotelleja sekä suihkuseurapiirien suosiman jahtisataman Puerto Banúksen. Tule viettämään mukavaa, espanjalaista lomaelämää - Marbella vie sydämen!

Lomaile Marbellassa

Marbella on sanalla sanottuna ihana! Sen vanhakaupunki edustaa tyypillistä andalusialaista arkkitehtuuria valkoisiksi kalkittuine taloineen ja arabialaisvaikutteisine holvikaarineen ja mosaiikkeineen. Mukulakivikadut, kapeat kujat ja kauniit aukiot on koristeltu värikkäin kukka-asetelmin. Pienet putiikit myyvät käsitöitä, antiikkia ja koruja ja aukioiden kahvilat, ravintolat ja tapasbaarit houkuttelavat nauttimaan hyvistä antimista ja ihastuttavasta ilmapiiristä. Satamassa keinuvat luksusveneet ja jahdit, joita voit istahtaa ihailemaan satamakadun varrella olevista kahviloista ja ravintoloista. Lomailu Marbellassa on aivan omaa luokkaansa.

Ostosbulevardeja ja hiekkarantoja

Marbellan vanhankaupungin vierestä lähtevillä bulevardeilla voit shoppailla nykyaikaisten kauppakeskusten kansainvälisissä merkkiliikkeissä. Kaupunkia reunustavat hienohiekkaiset rannat ja pitkä rantapromenadi, joka kutsuu kiireettömille kävelyretkille tai lenkkeilemään.

Aurinkoa ja rantaelämää

Marbellan parhaat rannat sijoittuvat rantakadun varteen. Hieno hiekka houkuttelee rentoutumaan ja laiskottelemaan koko päiväksi. Kioskeja ja ravintoloita on joka kulman takana. Ranta ulottuu Puerto Banúsin satamasta aivan keskustaan saakka.

Jännittäviä elämyksiä, harrastusmahdollisuuksia ja golfausta

Marbellasta voi olla vaikea lähteä, mutta sen lähiseuduillakin voit kokea paljon. Málaga ja Marbella sijaitsevat vain tunnin päästä toisistaan, ja alueella on monia hyviä golfkenttiä. Heti rannikolta lähdettyä törmää idyllisen kauniisiin maalaiskyliin, puistoihin ja aitoon espanjalaiseen ilmapiiriin.

Elegantti Puerto Banús

Puerto Banús on noin kuusi kilometriä Marbellan länsipuolella sijaitseva, jetsetin suosima muodikas jahtisatama, jonka ympärille on kasvanut elegantti palvelujen keskittymä. Tämän ”julkkisten leikkikentän” kauniissa kahviloissa viihtyvät myös ihan tavalliset turistit ja kävelymatkan päässä satamasta on majoitusvaihtoehtoja huoneistoista hotelleihin. Puerto Banúksen jahtisataman pohjoispuolella, Nueva Andalucían alueella, on useita erinomaisia hotelleja ja loma-asuntoja. Aluetta kutsutaan myös “golflaaksoksi” useiden tasokkaiden golfkenttien ansiosta. 


Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.