Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9.00-17.00.

Costa Teguise

Costa Teguise on moderni ja viihtyisä lomapaikka, joka hurmaa rauhallisuudellaan. Sen sydän on pitkä hiekkaranta ja rantabulevardi.

Täällä voit ottaa rennosti ja lomailla leppoisasti kauempana saaren eloisimmista kylistä. Pueblo Marineron tori on mukava kohtaamispaikka, jossa järjestetään aina perjantaisin markkinat. Harrastaa voit surffaamisen lisäksi vaikkapa golfia. 

Playa de las Cucharas 
Costa Teguisen ylpeys on 600 metriä pitkä hiekkaranta Playa de las Cucharas, jonka hienohiekkaisella rannalla, auringon paistaessa, elämä näyttää parhaat kasvonsa ja voit tuntea olevasi irti arjesta. Rantakadun varrelta löydät monia kauppoja ja muutamia ravintoloita, tapas-baareja ja kahviloita.

Teguisen markkinat 
Saaren entinen pääkaupunki Teguise sijaitsee noin vartin bussimatkan päässä sisämaassa. Käy tutustumassa kaupungin vanhoihin siirtomaatyylisiin rakennuksiin ja kirkkoihin. Joka sunnuntai Teguisessa järjestetään myös markkinat, jolloin kaupunki täyttyy turisteista ja paikallisista.

Ostoksille Arrecifeen
Toinen kiintoisia tutustumiskohde on saaren nykyinen pääkaupunki Arrecife. Jos kaipaat shoppailua ja vilinää, käy katsastamassa katu León y Castillo. Arrecifessa on myös charmikas kalasatama ja useita kulttuurinähtävyyksiä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.