Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9.00-17.00.

Ras al Khaimah

Ras Al Khaimahissa on luvassa unohtumattomia lomaelämyksiä ihanteellisessa ilmastossa! Lähde nauttimaan lokoisasta rantalomasta tasokkaissa hotelleissa tai aktiivilomasta mielesi mukaan. Heittäydy vesileikkeihin, pelaa golfia, shoppaile nykyaikaisissa ostoskeskuksissa ja perinteisissä soukeissa, osallistu kansanhuviin kameliraveissa ja koe aavikkosafarin ihmeet!

Vieraanvarainen emiraatti

Emiirikuntien seitsemästä emiraatista pohjoisin, Ras Al Khaimah, sijaitsee kauniissa luonnonympäristössä vuorten ja kristallinkirkkaan Persianlahden välissä. Samaa nimeä kantava kaupunki on isoaveljeänsä Dubaita pienempi, paikallisempi ja rauhallisempi, mutta erilaisia palveluja kuten ostoskeskuksia syntyy matkailijoiden tarpeisiin lisää kaiken aikaa. Täällä kohtaat aitoa arabialaista vieraanvaraisuutta.

Turistialueet ja hotellit on hoidettu viimeisen päälle, englantia puhutaan yleisesti ja ilmapiiri on kansainvälinen. Ostoskeskuksissa on tarjolla viimeisimmät muotimerkit, kun taas perinteitä kunnioitetaan kansan kokoavissa kameliraveissa. Myös vanhassa kaupunginosassa pääset aistimaan arabikulttuuria ja paikallisväriä sen kaikkine särmineen.

Leppoisat lomakeitaat

Lomahotelleja on sekä kaupungissa että noin kaksikymmentäviisi kilometriä etelämpänä sijaitsevassa Al Hamran palvelukeskittymässä. Näiden välillä on alueen ainoa, mutta sitäkin suurempi ja viihdyttävämpi vesipuisto. Asuitpa kaupungissa tai Al Hamran alueella, lähelläsi on sekä ostosmahdollisuudet että 18-reikäinen golfkenttä. Hotellialueet ovat siistejä ja turvallisia ja rannat myös lapsille sopivia.

Kaupungissa on asukkaita noin neljännesmiljoona. Keskustan sisäjärven rantaa reunustaa kävelykatu, jonka varrella on lukuisia ravintoloita ja kodikkaita kahviloita. Vanhankaupungin markkinakujilta voi piipahtaa pienessä kansallismuseossa, joka on rakennettu vanhaan linnaan. Toinen historiaan liittyvä museo esittelee alueen entistä tärkeää elinkeinoa, helmenkalastusta.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Lomamatkat.