Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9.00-17.00.

Dubai

"Ahlan wa Sahlan - tervetuloa Sheikkien, ylellisyyden ja yltäkylläisyyden maailmaan!
Haluat sitten shoppailla, ottaa aurinkoa, lasketella hiekalla tai lumella tai käydä maailman korkeimmassa rakennuksessa, tämä kaikki on mahdollista Dubaissa."

Dubain taivaita tavoittelevat pilvenpiirtäjät kilpailevat korkeudellaan eikä loistolla ole rajaa, kun sheikit antavat vaurautensa näkyä. Dubai, jonka suurkaupungin sykkeeseen yhdistyy pitkät arabiperinteet, on lomailijalle unohtumaton elämys. Sen mahtavat ostosmahdollisuudet, ensiluokkaiset kulinaristiset elämykset ja upeat rannat luovat puitteet täydelliselle lomalle.

Dubai tunnetaan huikentelevaisista rakennushankkeistaan. Pilvenpiirtäjiä nousee huimaa tahtia ja kaupungin edustalle rakennetaan hulppeita tekosaaria. Näistä kenties tunnetuin on The World, keinotekoinen, joka ilmasta katsottuna näyttää aivan maapallon kartalta. Näkemisen arvoinen on myös maailman korkein rakennus – peräti 828 metriä korkea Burj Khalifa, joka majesteetillisesti hallitsee kaupungin taivaanrantaa.

Jos mielit ostosmatkalle, jolle ei löydy vertaa, Dubai on sinun valintasi. Kaupunki on pullollaan ostettavaa. Etsit sitten muotilöytöjä kansainvälisiltä merkeiltä, itämaisia mattoja tai vaikkapa kultaa kotiin viemisiksi, Dubain tarjonta ei varmasti jätä sinua kylmäksi. Tunnelmallisten basaarien lisäksi Dubain jättimäiset kauppakeskukset ovat nähtävyys itsessään. Vieraile esimerkiksi kaupungin suurimmassa ostoskeskuksessa Dubai Mallissa, josta löydät valtavan akvaarion ja luistinradan yli 1 200 myymälän lisäksi.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Lomamatkat.