Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Napflio -charmikas ja aito pala Kreikkaa.

Valitse lomakohteeksesi Kreikan vanha pääkaupunki Napflio - et voi olla rakastumatta! Kuljeskele pittoreskeilla kuvjilla, ihastele kauniita parvekkeita, nautiskele kahvikupillisesta yhdellä kaupungin aukioista tai satamassa. Napfliota pidetään yhtenä maan romanttisimmista kaupungeista.

Erityinen tunnelma
Napflion ainutlaatuisen tunnelman voi aistia heti ensihetkistä. Kaupungin asema muinaisena pääkaupunkina näkyy edelleen, sillä monet komeat ja korkeat rakennnukset muistuttavat menneen suuruuden ajoista. Niiden vastapainoksi kaupunkiin mahtuu pikkuisia kapeita katuja sekä satama-alueen kivoja kahviloita ja rentoja ravintoloita. Takaamme, että tykästyt!

Rentouttava ympäristö
Napfliossa leppoisa loma onnistuu varmasti. Hotellin uima-altaalla kelpaa viilentyä vedessä tai antautua aurinkotuolille lueskelemaan. Merimaisemat hivelevät silmiä! Keskustan lähettyvillä sijaitsee myös muutama hyvä uimaranta, jossa lomapäivät kuluvat mukavasti.

Seikkaile Peloponnesoksella
Jos haluat nähdä aluetta enemmän, vieraile Peloponnesoksen saaristossa. Käy esimerkiksi paikassa, missä pidettiin ensimmäiset Olympialaiset tai Epidavrosin antiikkiaikaisessa teatterissa. Napfliosta voit tehdä myös päiväretken pääkaupunkiin Ateenaan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.