Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Manner-Kreikassa, noin 80 km Ateenan itäpuolella sijaitseva Loutraki on pieni ja tunnelmallinen, erityisesti paikallisten suosima lomakaupunki Korintin lahden rannalla. Loutrakin mukavaan rantapromenadiin sekä miellyttävään lomatunnelmaan on molempiin helppo ihastua.

Vanhana kylpyläkaupunkina Loutraki on ollut pitkään tunnettu paitsi kylpylöistään ja hoitopalveluistaan, myös puhtaasta ja juomakelpoisesta vedestään, jota pullotetaan myytäväksi. Tuoreempana maamerkkinä voisi mainita kaupungin kasinon, joka kuuluu Euroopan tunnetuimpiin.

Täällä on toki paljon muutakin: ihastuttavia rantoja, viehättäviä kreikkalaisia ruokapaikkoja, pieniä kalastusveneitä satamassa - sanalla sanoen aitoa, uniikkia tunnelmaa, joka kannattaa kokea!

Pelkän rantaloman ja lepäilyn vastapainoksi Loutraki tarjoaa paljon elämyksiä ja nähtävää. Vain lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee paitsi kuuluisa Korintin kanava, myös alueen historialliset kohokohdat Delphi ja Mykene.  Ei pidä unohtaa tietenkään Ateenaa ja sen monia nähtävyyksiä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.