Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Kullankeltaisena kimalteva rantahiekka on antanut  nimensä Costa Doradalle eli Kultarannikolle. Tämä muutaman kymmenen kilometrin päässä Barcelonan kaupungista etelään sijaitseva rannikkoalue omaa pituutta lähes 200 km. Sen varrelle osuu useita leveitä ja loivasti syveneviä hiekkarantoja, historiallisia kaupunkeja sekä rauhallisia pikkukyliä.

Costa Dorada tarjoaa elämyksellisen ja rentouttavan loman, jota maustaa ripaus katalonialaista kulttuuria. Täällä pääset pelaamaan myös kierroksen golfia erinomaisella kentällä tai viihtymään vesiurheilun parissa.

Salou – rantoja ja huvipuistoja
Lomakohteemme Costa Doradassa on Salou, joka on rauhallinen ja lapsiystävällinen. Täällä rannat ovat alueen parhaita ja suuri huvipuisto PortAventura houkuttelee varmasti monia. Lähellä on myös Tarragona - aito espanjalainen kaupunki, jonka kaunis vanhakaupunki, kalastajakorttelit ja ravintolat, rantapromenadit ja rannat ovat kokemisen arvoisia. Vierailukohteiksi voisi listata myös Antoni Gaudín synnyinkaupungin Reusin, viinialue Prioratin ja kalastajakylä Cambrilsin.

Katalonialaisia ja espanjalaisia makuelämyksiä
Katalonialaisella keittiöllä on paljon tarjottavanaan. Perinteinen katalonialainen ateria koostuu erilaisista salaateista, äyriäisistä, kalasta, keitoista sekä itseoikeutetusti jälkiruoasta nimeltä Crema Catalana. Costa Doradan alueella voit maistella myös espanjalaisia klassikkoruokia, kuten paellaa ja tapaksia.

Barcelona – täydellinen retkikohde
Costa Doradasta katsoen Barcelona on aivan käsillä – Salousta reilun tunnin matka junalla tai puolisen tuntia autolla. Suosittu ja trendikäs Barcelona tunnetaan muodistaan, historiastaan ja arkkitehtuuristaan, erityisesti modernismi sekä Antonio Gaudín luomukset lyövät leimansa koko kaupunkiin. Niiden lisäksi keskiaikainen keskusta Barri Gòtic ja ranta-alue Barceloneta lienevät must-kohteita.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.