Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Puerto Naos on rakentunut pitkän laavahiekkarannan ympärille. Täällä vietät rauhallisen ja leppoisan loman nauttien ulkoilusta ja auringosta sekä lomakohteen runsaista palveluista Atlantin kimmeltävän veden äärellä. 

Pieni rantakohde Puerto Naos asettuu La Palman länsirannikolle ja se tunnetaan yhdestä saaren pisimmistä ja hienoimmista laavahiekkarannoista. Tänne saapuvat niin turistit kuin paikalliset tekemään mukavia kävelyretkiä ja kastautumaan virkistävään meriveteen. Palmujen koristamalle rantapromenadille on sijoittunut hyvä vaikoima ravintoloita, kahviloita ja jäätelöbaareja. 

Valloittava luonto
Saaren länsiosassa pääset myös kokemaan luonnon kauneuden. Korkein huippu Roque de los Muchachos siintelee 2 426 metrissä ja kansallispuisto La Caldera de Taburiente suurine tulivuoren kraattereineen sijaitsee vain muutama kymmenen kilometriä Puerto Naosista koilliseen. Myös suosittu vaellusreitti "Ruta de los Volcanos" on lähellä. 

Los Llanos- ostoksia ja arkeologiaa

Los Llanos on lähin kaupunki. Lomakohteesta pääset parhaiten kaupunkiin paikallisbussilla. Saaren väkirikkain kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet ja täällä sijaitsee saaren ainoa ostoskeskus. Kanariansaarten alkuperäisasukkaat ennen espanjalaisten valloitusta, Guanchit, ovat vaikuttaneet erityisesti tällä alueella. Alkuperäiskulttuuriin tutustut Los Llanosin arkeologisessa museossa, joka sijaitsee kaupungin keskustassa Trocadero-ostoskeskuksen lähellä.

Puerto Naos on omatoimikohde, ei opaspalveluita. Saat tarvittaessa kohdehenkilökuntaan yhteyden puhelimitse.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.