Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Los Llanos de Aridane

La Palman länsiosassa sijaitseva Los Llanos on saaren talouskeskus, sillä maatalous ja turismi ovat alueella merkittävä työllistäjä. Kaupungissa asuu noin 22 000 asukasta ja se on väkiluvultaan saaren suurin kaupunki.

Los Llanos tarjoaa saaren parhaimmat ostosmahdollisuudet ja täällä on myös saaren ainoa ostoskeskus. Kaupunki levittäytyy Plaza de Españan ympärille. Itse aukiolla sijaitsee 1500-luvulta peräisin oleva Los Remediosin kirkko ja aukiolle on istutettu Kuubasta tuotuja viikunapuita, joiden uskotaan olevan Kanariansaarten vanhimpia. Aukion takana on Plaza Chica, jossa on kivestä veistetty suihkulähde. 

Keskustan kävelykaduilla on paljon pieniä kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja Trocaderon ostoskeskus. Lähellä ostoskeskusta sijaitsee kaupungin arkeologinen museo, jossa saat arvokasta tietoa Kanariansaarten alkuperäisasukkaista. Guanchit ovat olleet historiallisesti tärkeä vaikuttaja juuri tällä alueella. 

Los Llanosin linja-autoasemalta on hyvät bussiyhteydet saaren pääkaupunki Santa Cruziin sekä Puerto Naosin lomakeskukseen. La Palman saareen on myös helppo tutustua autolla. Tieverkosto on hyvä ja liikenne on rauhallista ja näkymät vuoristoisilla maisemareiteillä upeat. 

Los Llanos on omatoimikohde, ei opaspalveluita. Tarvittaessa saat kohdehenkilökuntaan yhteyden puhelimitse.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.