Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

El Gouna on ylellinen lomakeidas Hurghadan pohjoispuolella, täydellinen paikka monipuoliseen ja rauhalliseen lomanviettoon.

El Gouna on parikymmentä vuotta vanha lomakylä, joka on rakennettu keinotekoisten laguunien ympärille. Upeiden rantojen ansiosta suosittelemme El Gounaa auringonpalvojille ja lapsiperheille, mutta myös sukeltajille ja golfaajille.

Tasokkaita hotelleja rannalla

El Gounassa hotellilt sijaitsevat aivan rannalla. Useimmissa hotelleissa palvelut ovat huippuluokkaa, allasalueet huikeita ja spa-osastoilla ihania hemmotteluhoitoja. All inclusive -palvelut tekevät lomailun erityisen helpoksi. 

El Gounan keskusta

Downtown eli keskusta on El Gounan sydän. Täällä on bussiasema ja suhteellisen monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita. Keskusta on tapahtumien keskipiste niin päivällä kuin myös ilta-aikaan. El Gounan satama (Abu Tig Marina) on Punaisenmeren ensimmäinen, ja täällä voi ihastella mahtavia huvialuksia ja purjeveneitä. Rantapromenadin varrella on muutamia El Gounan parhaista ravintoloista sekä useita merkkiliikkeitä. Tämä on täydellinen paikka nauttia romanttista illallista tai istahtaa lasilliselle tähtitaivaan alle.

Sukeltaminen El Gounassa

El Gounan edustalla on yksi maailman parhaista sukellus- ja snorklausalueista. Näissä Punaisenmeren uskomattoman kirkkaissa vesissä olet kuin eri maailmassa, hiljaisessa ja värikkäässä. Täällä on useita hyviä sukelluskouluja, joten voit halutessasi osallistua sukelluskurssille.


Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.