Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Vila Franca do Campo - Azorien ensimmäinen pääkaupunki

Vila Franca do Campo sijaitsee São Miguelin etelärannikolla noin 20 minuutin ajomatkan päässä Ponta Delgadasta. Tämä 1400-luvulla perustettu kaupunki oli Azorien ensimmäinen pääkaupunki, ja nykyään kaupunki on suosittu lomakohde, jossa pääset kokemaan paikallisen elämänmenon.

Paikallista elämänmenoa

Vila Franca do Campon alue on erityisen tunnettu suurista banaaniviljelmistään sekä muista hedelmistä ja vihanneksista, joita voit ostaa paikalliselta torilta. Kaupungissa on useita ruokapaikkoja, joista monet tarjoavat kauniin näköalan rannalle. Pääkadun varrella on kauppoja, ja kaupungilla on myös tori.

Rentoutumista ja elämyksiä

Jos haluat viettää muutaman rentouttavan päivän, se onnistuu helposti Vila Franca do Campon mukavilla ja perheystävällisillä rannoilla. Asuessasi Vila Franca do Campossa sinun kannattaa tutustua myös Nossa Senhora da Pazin kauniiseen kappeliin. Yksi alueen kauneimmista patikointireiteistä alkaa Pestana Bahia Praia -hotellilta ja päättyy Lagoa do Fogo -järvelle. Kesäkuukausina satamasta kulkee pieni vene Ilhéun pienelle laguunille, joka on muodostunut vajonneen tulivuoren kalderaan. Täällä sinulla on loistavat mahdollisuudet snorklaukseen, sillä monet Atlantin värikkäistä kaloista viihtyvät tämän pienen saaren lähettyvillä.

Saarella liikkuminen

Pääkaupunki Ponta Delgadaan ja Povoaçãon kaupunkiin kulkee monia linja-autoja. Jos et halua olla riippuvainen julkisista kulkuneuvoista, sinun kannattaa vuokrata auto. Vila Franca do Campo sijaitsee saaren keskellä, joten sieltä on helppo lähteä tutustumaan saaren moniin nähtävyyksiin. Taksimatka pääkaupunki Ponta Delgadaan maksaa noin 20–25 €.

Opaspalvelut

Matkavekalla on Vila Franca do Campossa rajoitetusti opaspalveluja. Tämä tarkoittaa sitä, että matka-oppaat ovat hotellilla vain sopimuksen mukaan. Voit kuitenkin ottaa heihin yhteyttä ympärivuorokautisen puhelinpalvelun välityksellä. Saat palvelunumeron saapuessasi kohteeseen.


Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.