Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Torremolinos on Costa del Solin suosituimpia ja vanhimpia matkailukohteita, jonka tunnetuin osa on viehättävä Carihuelan ranta-alue.

Täällä meren äärellä on runsaasti palveluja sekä aikuisille että lapsille. Ravintolat, baarit, kaupat, kahvilat, rantapalvelut – kaikki pitkänä nauhana yhteensä yhdeksän kilometrin matkalla. Carihuelan pienet kadut täyttyvät myös iltaisin hyvän ruuan ystävistä.

Torremolinoksen varsinainen kaupunkikeskus on rantatöyrään päällä ja siellä on mm. kauppakeskus ja kujien varsilla ja aukioilla mukavia levähdyspaikkoja. Kaupungin sydän on suosittu ostos- ja ravintolakatu San Miguel, joka ulottuu keskustasta miltei rantaan asti. San Miguelilta pohjoiseen alkaa Calvarion vanha kaupunginosa. Jokaviikkoisilla torstaimarkkinoilla on kiva kierrellä tunnelmasta nauttien. Keskustaa on kunnostettu paljon viime vuosina, joten se on viihtyisä ja siisti paikka. Pitkään jatkuneesta turismista huolimatta Torremolinos on onnistunut säilyttämään oman andalusialaisen luonteensa.

Erilaista Andalusiaa

Lähijunalla on helppo käväistä lähikaupungeissa kuten Malagassa, mutta monet Andalusian nähtävyydet ovat päivän tai jopa kahden arvoisia. Retkeile esimerkiksi brittiläiselle Gibraltarille, upeaan Sevillaan, satumaiseen Granadaan, Sierra Nevadan vuoristoon tai Marbellan Puerto Banus -huvivenesatamaan, jossa maailman jetsetti näyttäytyy… Vuortenrinteitä pilkuttavissa, valkoisiksi kalkituissa pikkukylissä elämänrytmi poikkeaa täysin rannikon vilkkaista lomakeskuksista. 


Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.