Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Loma Albufeirassa tarjoaa mainion yhdistelmän lepoa ja leppoisia retkiä. Auringonpalvoja saa nauttia tunnelmallisesta ympäristöstä, sillä rantoja reunustavat upeat, okranväriset kalliomuodostelmat.


Algarven rannikkoseutu on ollut asuttu aina historian alkuajoista asti. Alueella ovat vaikuttaneet alkuperäisten asukkaiden, iberien, lisäksi mm. foinikialaiset, kreikkalaiset, karthagolaiset, roomalaiset ja maurit. Pitkän ja värikkään historian jäljiltä Algarven maakunnassa on runsaasti mielenkiintoista nähtävää.

Albufeira on viime vuosien aikana kasvanut ylös mäille ja rinteille. Vanhasta kalastajakaupungista on jäljellä enää vähän, mutta viehättävä keskusta rantoineen on edelleen kaupungin suosituinta aluetta. Vanhankaupungin alueella on suuret korkeuserot. Myös uudempi kaupunginosa Oura tarjoaa lomalaisille suunnattuja palveluja.

Noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Olhos de Água hiekkarantoineen ja kalasatamineen sopii pienemmässä paikassa viihtyville. Kylän keskusta on pieni keskittymä ranta-alueella, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.