Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Kaupunkiloma juuri sellaisena kuin sen itse haluat

Kaupunkiloma tuo ulottuvillemme mitä hienompia kokemuksia ja elämyksiä. Rakastatpa suurkaupungin sykettä tai korkeakulttuurin elämyksiä, bailausta aamuyöhön, luontoelämyksiä tai jotain aivan muuta, tarjoamme sen ulottuvillesi.

Matka-Miettinen tarjoaa valinnan vapauden suunnitella itse matkasi ja aikataulusi. Matkalle voi lähteä minä viikonpäivänä tahansa ja matka voi kestää juuri niin pitkään kuin itse haluat. Voit valita tasokkaan hotellin tai vaatimattomamman majoituksen kaupungin ydinkeskustasta tai vähän sivummalta. Ihan miten itse haluat.

dublin_apollo.jpg

Räätälöimme mielellämme juuri sinun halujesi ja tarpeidesi mukaisen matkan mihin ikinä haluatkaan. Meiltä voit ostaa koko matkan: lennot, hotellimajoituksen ja vaikkapa vuokra-auton tai vain ne palvelut, jotka tarvitset. Hotellivalikoimamme on varmasti riittävä, onhan meillä suorat varausyhteydet kymmeniin tuhansiin hotelleihin.

Kilpailukykyisimmän hinnan saat meiltä juuri silloin kun matkaasi suunnittelet!

Ota yhteyttä!

 

Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Berliini, Bryssel, Budapest, Dubai, Dublin, Havanna, Hongkong, Istanbul, Kapkaupunki, Lissabon, Lontoo, Madrid, Miami, Milano, New York, Nizza, Pariisi, Peking, Praha,  Rio de Janeiro, Rooma, San Francisco, Shanghai, Singapore, Split, Vancouver, Venetsia, Wien,