Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Liikematkapalvelunainen.jpg

Matka-Miettisen yritysmatkapalvelu on syntynyt asiakkaidemme tarpeesta ostaa liikematkoja helposti ja kustannustehokkaasti. Omatoiminen yrityksen matkojen hankinta johtaa usein ongelmallisiin tilanteisiin ja turhaan työhön. Matkojen järjestäminen vie liikaa aikaa ja sekä matkustajat että yrityksen matkoja hoitavat henkilöt jäävät vaille apua ongelmatilanteissa.

Matka-Miettisen kautta matkojen varaaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Me hoidamme matka-asianne kokemuksella ja ammattitaidolla tuntien yrityksenne erikoistarpeet ja vaatimukset. Asioitte aina suoraan samojen tuttujen henkilöiden kanssa.
 
Varaamme yrityksellesi lentoliput, majoitukset, autonvuokraukset, risteilyt, junaliput sekä muut perustuotteet. Järjestämme onnistuneet kokous-, konferenssi- ja messumatkat aina yrityksen pikkujouluista maailman huippumessuihin.

parikavelee.jpgRyhmämatkojen järjestäminen yrityksesi vieraille tai henkilökunnalle on vain yhden soiton päässä. Teemme  matkajärjestelyt, hallinnoimme matkustajatiedot ja ehdotamme sopivia vierailukohteita ja matkateemoja.

Hyvistä järjestelyistä huolimatta matkalla voi sattua jotain odottamatonta. Ongelmatilanteessa neuvomme, avustamme ja muutamme varaukset tarpeen mukaan. Matkallakaan yrityksesi työntekijät eivät ole yksin! 

Ota yhteyttä!