Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Matka-Miettinen - ryhmämatkojen asiantuntija

ryhmamatkat.jpg

Kiinan muurille, Amerikan ihmeisiin, Kanarian lämpöön, risteilyn iloihin, viikonlopuksi Wieniin tai kokoukseen Kölniin. Kaikki syyt lähteä ryhmämatkalle ovat yhtä hyviä. Matkustaminen on mukavaa, mutta vielä mukavampaa se on oikeassa seurassa. Vaatimatonkaan hotelli tai huono sääkään ei haittaa, kun matkassa on mukava porukka.

Kun matka varataan ryhmänä käy moni asia helpommin: aikataulut, istuinpaikat, majoitukset, liittymäkuljetukset, ohjelmat, pääsyliput ja monet muut matkan onnistumiseen liittyvät asiat hoituvat kerralla kuntoon. Luotettavasti.

Olipa ryhmänne matkasuunnitelma mikä tahansa, olette tervetulleita toimistoomme tekemään matkasuunnitelmaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Meillä on vuosien kokemus erilaisten onnistuneiden ryhmämatkojen järjestämisessä ja näin saatte kaikki matkajärjestelyt samasta paikasta, aina alkujärjestelyistä kotiintuloon saakka.

Voidaksemme suunnitella ryhmällenne sopivimman matkaohjelman, teidän kannattaa selvittää muutama perusasia ennen toimistoomme tuloa; tässä muutamia tärkeimpiä:

Keskustelkaa ryhmänne toiveista etukäteen. Valitkaa muutama vaihtoehto matkakohteeksi ja -päiviksi. On hyvä miettiä valmiiksi ”kakkosvaihtoehto” siltä varalta, ettei ensimmäinen toiveenne ole syystä tai toisesta toteutettavissa.

Tehkää realistinen arvio ryhmän koosta. Tämä on tärkeää välttyäksenne turhien paikkojen peruutukselta myöhemmässä vaiheessa. Kannattaa kerätä alustava lista, jossa on kaikkien matkasta kiinnostuneiden nimet.

Miettikää ryhmänne budjetti ja kertokaa toimistossa asioidessanne kuinka paljon rahaa olette aikoneet matkaan käyttää.

Sopikaa valmiiksi kuka on ryhmänjohtaja. Hän kerää ilmoittautumiset ja matkamaksut sekä hoitaa muunkin asioinnin matkatoimiston kanssa. Valitkaa hänelle myös varamies. Ryhmänjohtaja huolehtii tietojen välittämisestä matkatoimistosta ryhmän jäsenille ja hän kertoo ilmoittautumisaikataulusta, maksuista, peruutusehdoista, matkaohjelmasta ja matkapapereista.

Kun nämä asiat on jo valmiiksi mietitty, sujuu matkavarauksenne hoitaminen helposti ja sujuvasti ryhmänne toiveet huomioon ottaen.

Ryhmämatkojen järjestämisessä Matka-Miettisellä on vuosien kokemus. Olipa kyseessä tutustumis-, kokous- tai opintomatka tai vaikkapa päätös lähteä tutun porukan kanssa virkistäytymään, olette tervetulleita toimistoomme suunnittelemaan matkaa kanssamme!

Ota yhteyttä!