Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Valtakatu 37 (Saimaanlinna)
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 11:00-14:00.

Los Gigantes - Teneriffan varmin auringonpaiste

Teneriffan länsirannikolla sijaitsee Los Gigantesin viihtyisä lomakylä. Täällä voit viettää rentouttavan loman rauhallisessa ympäristössä. Sijaintinsa ansiosta se on hyvä tukikohta tutustumiskäynneille saaren eri osiin.

Komeat kalliot

Los Gigantesissa asut meren äärellä. Sieltä näkyy naapurisaari La Gomeraan ja Los Gigantesin korkeille kallioille, joiden mukaan kylä on nimetty. Alunperin se oli pieni kalastajakylä, mutta nykyään täällä on täydelliset olosuhteet mukavalle lomaelämälle: rantoja, ravintoloita ja maalauksellisia maisemia.

Aurinkovarma Los Gigantes

Los Gigantes sijaitsee saaren rannikon luoteispäässä. Alueella on leuto ja vakaa ilmasto ympäri vuoden. Lisäksi täällä on eniten aurinkotunteja koko saarella. Kaupungissa on hieno satama, useita uimarantoja ja hyviä ravintoloita.

Useita eri alueita ja hyviä rantoja

Los Gigantesissa voit vaihtaa vapaalle ja nautiskella elämästä upeilla laavahiekkarannoilla ja hotellien altailla. Los Gigantes rajautuu kahteen lomanviettoalueeseen, Puerto de Santiagoon ja Playa de la Arenaan, ja pääset helposti kummallekin niistä. Puerto de Santiago on säilynyt alkuperäisenä kalastajakylänä, kun taas alueen pisin ranta löytyy Playa de la Arenasta. Rannat ovat tummaa laavahiekkaa. Lisäksi venesataman kupeessa on kaksi allasaluetta, joihin pääsee sisäänpääsymaksua vastaan. Ostosmahdollisuudet ovat rajoitetut, mutta hyviä ravintoloita on mukava valikoima ja merenherkut hyvin edustettuina.

Mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Majoittumalla tänne pääset tutustumaan kätevästi moneen eri paikkaan. Voit lähteä ajelulle pohjois-rannikkoa pitkin vehreään luontoon, joka on huikea vastakohta etelän karulle, kullanväriselle maise-malle. Ajaessasi kapeita vuoristoteitä pitkin kuljet myös Mascan ohitse. Se on hurmaavan pieni ja viihtyisä maalaiskylä. Käy myös Teiden tulivuorella. 

Los Gigantesista on hyvät bussiyhteydet mm. Playa de las Americasiin ja Puerto de la Cruziin. Lähialueilla on hyvät patikointimahdollisuudet, hyväkuntoiset voivat lähteä kansainvälisen ryhmän mukana vaikkapa vaeltamaan huikeaan Mascan rotkoon. Myös sukellus on suosittu harrastus Teneriffalla. Tutustu opastettuihin retkiimme.

Espanjan korkein vuori, Teide

Vuokraamalla auton pääset tutustumaan Espanjan korkeimpaan vuoreen, Teideen. Tämä tulivuori kurottaa 3 718 metrin korkeuteen merenpinnan ylle, ja sitä ympäröi Las Cañadas del Teiden kansallispuisto. Täällä sinua odottavat kaunis luonto ja lukemattomat patikkareitit. Vuoren huipulle pääset köysirataa pitkin.

Kuljetukset lentoasemalta

Lentoasemalta on noin 50 minuutin ajomatka Los Gigantesin ensimmäiselle hotellille.

Los Gigantes on omatoimikohde, jonne on varattavissa lentokenttäkuljetukset etukäteen Suomessa. Tarvittaessa saat yhteyden kohdehenkilökuntaan puhelimitse. Suomenkieliset retkemme lähtevät Playa de las Americasista, noin 25 kilometrin päästä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.