Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Mukavaa lomaa Makarskan Rivieralla! Huolimatta siitä missä päätät lomallasi asua, sinua odottaa mukava loma ja viihtyisä hotelli, jossa irrottaudut arjesta. Kroatia on tunnettu kirkkaansinisistä vesistään eikä Makarskan Riviera tee poikkeusta. Alueen lukemattomilla hienoilla rannoilla nautit auringosta ja uimisesta. Rannikolta seikkailijaluonne löytää useita pikkukivirantoja, jossa rentoutua.

Makarskan unohtumaton ranta
Makaska on yksi Makarskan Rivieran suosituimpia matkakohteita, joka houkuttelee pitkällä, pikkukivisellä rannalla. Suurin osa hotelleistamme sijaitsee lähellä rantaa, joten voit aina tehdä virkistävän uimaretken. Kun haluat vaihtaa aurinkotuolin aktiviteetteihin, on valikoimassa runsaasti erilaisia harrasteita ja retkiä.

Makarskassa myös makuhermosi tekee matkojaan. Biokovosin rinteillä kasvaa oliivi- ja viiniviljelmät, joiden antimista ja muista paikallisista herkuista nautit viihtyisissä rantaravintoloissa.

Makarskassa on rikas historia ja jäänteitä rooman valtakunnan ajoista. Alueella on useita hienoja kirkkoja, jotka henkivät kaupungin historiaa sekä esittelevät seudun taiteilijoiden kättentöitä. Vieraile fransiskaaniluostarissa sekä simpukkamuseossa, jossa sanotaan olevan maailman suurin simpukka- ja kotilonäyttely. Monille loman unohtumattomin elämys on Biokovo-vuoriston huipulla koettu auringonlasku. 

Tucepin pitkä pikkukiviranta
Tučepissa näet kilometrien pituiset rannan, jota useat pitävät Makarskan Riveran parhaana rantana. Rentoudu aurinkotuolissa ja lepuuta silmiä näissä Adrianmeren kauniissa maisemissa. Suurin osa Apollomatkojen Tučepin hotelleista sijaitsevatkin aivan rannalla upeissa maisemissa.

Oliivipuiden reunustamalla rantakadulla on mukava istahtaa kahville ja jäätelölle. Samalla voit seurailla vilkkaan kadun elämää.

Tučepissa järjestetään kesäisin konsertteja, teatteriesityksiä, festivaaleja ja paljon muuta. Kävelyretkistä kiinnostuneille on tarjolla vaelluspolkuja ja pikkuteitä, jotka myös sopivat erinomaisesti vaellukseen. Muista ottaa vesipullo mukaan.


Podgoran viehättävä rantakatu ja hyvää ruokaa
Podgora on tunnettu rantakadustaan, joka on täynnä kahviloita, baareja ja pieniä kauppoja. Rantakadun ravintolat tarjoavat paikallisia herkkuja - muun muassa oliiveja ja viinejä läheisiltä viljelmiltä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Apollomatkat.