Yhteystiedot

MATKA-MIETTINEN

Kirkkokatu 10
53100 LAPPEENRANTA
+358 5 453 0110
lpr(at)matka-miettinen.fi

Jumalniementie 8
(Citymarket)
48600 KOTKA
+358 5 363 5400
kotka(at)matka-miettinen.fi

Toimistomme ovat avoinna arkisin klo 9:00-17:00.

Saaren pohjoisosassa lähellä Molivosta sijaitseva Petra on säilyttänyt aidon ja perinteisen kreikkalaisen kylätunnelmansa.

Keskellä kylää kohoaa kallio, ja sen huippuna vielä Neitsyt Marian kirkko 1700-luvulta. Idyllisillä mukulakivikujilla kulkija törmää kodikkaisiin tavernoihin, pikkukauppoihin ja pittoreskeihin kivitaloihin. Petran historia ulottuu antiikin ajoille asti ja legendan mukaan Akilles kävi täällä taisteilun matkalla Troijan sotaan.

Lyhyet etäisyydet kaikkialle

Petran keskustassa pääset nauttimaan ihanasta pitkästä uimarannasta. Rantaa myötäilevällä kadulla voit katsella lomailijoiden vilinää ja paikallista elämää, istahtaa ehkä kahvilaan kupilliselle ja ottaa rennosti. Hotellimme sijaitsevat kaikki keskeisillä paikoilla, joten ranta ja keskusta ovat molemmat muutaman minuutin kävelyeteäisyydellä.  Nauti leppoisasta tunnelmasta ja tunne olosi tervetulleeksi - Petra sopii erityisesti perheille.

Hyvää ruokaa ja pikkupuoteja

Petrasta löydät pikkuisia taidegallerioita ja lahjaputiikkeja. Voit vierailla paikallisessa ouzo-tislaamossa ja maistaa sen tuotteita. Kannattaa ehdottomasti kokeilla paikallisia ravintoloita, joissa pääset tutustumaan herkulliseen kreikkalaiseen ruokaan. Yleisluonteeltaan rauhallisen Petran yöelämä keskittyy keskusaukion tuntumaan. Iltakiitäjien menomesta kesäaikaan on Oxy - kuuma yökerho Petran ja Molivoksen välissä.

Rehevä ympäristö

Lesvoksen luonto esittäytyy monimuotoisena: hopeanvihreät oliivitarhat, rehevät pinjametsät, paksut tammipuut ja sypressit, lukuisat viljelykset kukoistavine hedelmäpuineen ja -pensaineen pilkuttavat ympäristöä. Vuokraa auto ja ajele ympäri saaren eri kolkkia, näet enemmän. Tai lähde opastetuille retkillemme!

Vastuullinen matkanjärjestäjä ja teksti Matkavekka.